Web-ELAN versie 3.0

Met de komst van Web-ELAN 3.0 wijzigt het volgende:

  • Het is mogelijk om te e-mailen via een beveiligde verbinding.
    Naast het beschermen van de authenticiteit van de e-mail door het toevoegen van de digitale handtekening, kunt u nu ook mailen via een beveiligde verbinding.
     
  • U kunt een disclaimer toevoegen aan e-mails.
    U kunt via de knop 'Instellingen', tabblad 'Disclaimer', een disclaimer instellen die standaard aan uw e-mail toegevoegd wordt.

Nieuwe versie downloaden via Mijn Kadaster

Web-ELAN 3.0 is beschikbaar in Mijn Kadaster via de optie ‘Stuk aanleveren’. Tot 1 maart 2019 kunt u kiezen voor de oude versie 2.9, of de nieuwe versie 3.0. Kiest u voor de nieuwe versie, dan kunt u Web-ELAN 3.0 direct downloaden en installeren. 
 
We adviseren u om voor hulp bij het downloaden en installeren, contact op te nemen met uw softwareleverancier of automatiseringsafdeling.

E-mailen via een beveiligde verbinding  

U kunt uw e-mailinstellingen aanpassen in Web-ELAN via ‘Instellingen’ en het tabblad ‘Mail’. U hoeft dit niet direct bij de update naar versie 3.0 te doen, de onbeveiligde lijn blijft beschikbaar.
 
Hebt u problemen met e-mailen vanuit Web-ELAN? In de Installatie- en gebruikershandleiding Web-ELAN vindt u wellicht de oplossing. In paragraaf 6.3.1 staat bijvoorbeeld beschreven hoe u het gebruikte poortnummer kunt wijzigen. U vindt deze handleiding ook de productpagina Web-ELAN  en onder 'Documentatie' in Mijn Kadaster.

Een disclaimer toevoegen aan uw mails

In Web-ELAN kunt u een disclaimer opvoeren via de knop ‘Instellingen’ en tabblad ‘Disclaimer’.

De disclaimer mag alleen die karakters bevatten die weergegeven zijn in hoofdstuk 11 van de helptekst (te vinden via de knop Help in Web-ELAN) of paragraaf 3.9 van de Technische handleiding elektronisch aanleveren.

Hebt u nog vragen?

Neem dan contact op met de klantenservice Web-ELAN. U kunt ook bellen 088-183 35 00. Onze medewerkers staan u van 9.00 tot 17.00 uur graag te woord.