Gemeentelijke herindelingen per 1 januari

Gemeentelijke herindelingen per 1 januari

Per 1 januari 2019 treedt er een aantal gemeentelijke herindelingen in werking. Deze herindelingen vinden plaats in de provincies Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Groningen en Friesland.

Per 1 januari 2019 treedt er een aantal gemeentelijke herindelingen in werking. Deze herindelingen vinden plaats in de provincies Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Groningen en Friesland. Wilt u weten om welke gemeenten en woonplaatsindeling het gaat? U kunt meer informatie over deze gemeentelijke herindelingen vinden op de website van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens Rvig.nl.

Wat moet u doen voor BRK Levering?

Bent u betrokken bij een gemeentelijke herindeling of neemt u een gebied af waarin een gemeentelijke herindeling valt? Neem dan tijdig contact op met uw accountmanager. U kunt dan bespreken welke actie u moet ondernemen voor een aanpassing van uw abonnement van BRK Levering. Het kan zijn dat u al afspraken heeft gemaakt met uw accountmanager, dan kunt u die verder uitvoeren/oppakken. Houdt u er rekening mee dat de verwerking van de aanpassing van uw abonnement zeker 14 werkdagen duurt.