Opleiding Splits

Werkt u dagelijks met Splits en weet u inmiddels hoe het werkt, maar loopt u toch nog tegen bepaalde zaken aan? Of moet u binnenkort met Splits gaan werken maar hebt u nooit de opleiding gedaan? Dan krijgt u nu de mogelijkheid om een Splits-webinar of een Casusbijeenkomst te volgen.

Casusbijeenkomst

In een Casusbijeenkomst bespreekt u samen met een expert van het Kadaster uw ingebrachte casus. De Casusbijeenkomst wordt meestal gehouden in een Kadastervestiging en duurt ongeveer twee en een half uur. Samen met collega's, notarissen en andere zakelijke klanten, leert u Splits nog beter te gebruiken.  

Splits-webinar

Bent u geïnteresseerd in een beginnerscursus dan is een Splits-webinar geschikt voor u. Van te voren ontvangt u van ons een URL waarmee u kunt inloggen op de webinar. Dit kan met een tablet, PC of smartphone. Een webinar is een soort chat met beeld en geluid met een Splits expert die u stap voor stap alle functies van Splits laat zien. Door middel van de chatfunctie stelt u meteen uw vragen. U hoeft daarvoor uw kantoor niet uit. Een Splits-webinar duurt ongeveer een uur.

Aanmelden

Bent u ge├»nteresseerd in de Splits-webinar of de Casusbijeenkomst? Meld u dan aan via onderstaand formulier. Bij voldoende deelnemers plannen we een datum en krijgt u via e-mail bericht.

Naar het aanmeldformulier

Meer informatie?

Dit is te vinden op de pagina Voorlopige kadastrale grenzen (Splits).