Kadaster RSS Feeds KLIC (Kabels en leidingen)

Presentaties bijeenkomst 15 maart beschikbaar

Op vrijdag 15 maart 2019 was bij het Kadaster in Apeldoorn een informatiebijeenkomst voor toekomstige gebruikers van de Kadaster KLIC vector viewer. De presentaties zijn nu te downloaden.

Technische informatiebijeenkomst over de pilot Afwijkende situatie op woensdag 3 april 2019

Op woensdag 3 april 2019 is bij het Kadaster in Apeldoorn een technische informatiebijeenkomst over de Pilot van de Afwijkende Situatie. U bent van harte welkom.

Succesvolle aansluiting op KLIC-WIN

Op 7 januari is de gemeente Apeldoorn als eerste netbeheerder overgegaan op het nieuwe KLIC-systeem voor informatie-uitwisseling.

Formulier voor aansluiten netbeheerders op KLIC-WIN is beschikbaar

Op 7 januari 2019 gaat het aansluiten van netbeheerders op KLIC-WIN van start. Het inschrijfformulier is beschikbaar.

De nieuwe WIBON geldt vanaf 1 juli 2018. Zorg dat u er klaar voor bent!

De wet tot wijziging van de Wet Informatie uitwisseling ondergrondse netten van 11 april 2018, treedt op 1 juli in werking. De wet wijzigt feitelijk de WIBON, die op 31 maart 2018 in werking is...

Terugmelding API beschikbaar in acceptatie-omgeving

De terugmelding API is nu beschikbaar in de acceptatie-omgeving om uit te proberen. Via de API wordt het mogelijk om direct een terugmelding te doen op de BGT, BRT, BAG en KLIC (b├Ęta).

Tarieven per 1 januari 2019

Het Kadaster wijzigt per 1 januari 2019 zijn tarieven. Het gaat hierbij om een algemene inflatiecorrectie van 2%. Daarnaast verhogen en verlagen we een aantal specifieke tarieven.

Extra aandacht voor instructie van het graafteam

Agentschap Telecom gaat voortaan tijdens controle van de KLIC nadrukkelijk bekijken of graafteams instructies hebben gekregen voordat zij starten met graven.