Kadaster RSS Feeds KLIC (Kabels en leidingen)

KLIC Productplan 2019-2021 staat online

Bent u nieuwsgierig naar de huidige en toekomstige ontwikkelingen met betrekking tot KLIC? Lees hier meer over in het KLIC Productplan 2019-2021.

KLIC-kennis weer up-to-date? Informatiebijeenkomst op 28 juni

Wilt u op de hoogte zijn van het laatste nieuws rond KLIC? Meld u dan aan voor de informatiebijeenkomst KLIC op vrijdag 28 juni van 9.00 tot 11.00 uur bij het Kadaster in Apeldoorn.

Denk 12 juni mee over API afwijkende situatie

Meldt of verwerkt u afwijkende situaties? Deel uw wensen voor de API die hiervoor wordt ontwikkeld. Dat kan tijdens een workshop op woensdag 12 juni van 9.30 tot 12.00 uur bij het Kadaster in...

Terugmelding API beschikbaar in acceptatie-omgeving

De terugmelding API is nu beschikbaar in de acceptatie-omgeving om uit te proberen. Via de API wordt het mogelijk om direct een terugmelding te doen op de BGT, BRT, BAG en KLIC (b├Ęta).

De nieuwe WIBON geldt vanaf 1 juli 2018. Zorg dat u er klaar voor bent!

De wet tot wijziging van de Wet Informatie uitwisseling ondergrondse netten van 11 april 2018, treedt op 1 juli in werking. De wet wijzigt feitelijk de WIBON, die op 31 maart 2018 in werking is...

Formulier voor aansluiten netbeheerders op KLIC-WIN is beschikbaar

Op 7 januari 2019 gaat het aansluiten van netbeheerders op KLIC-WIN van start. Het inschrijfformulier is beschikbaar.

Tarieven per 1 januari 2019

Het Kadaster wijzigt per 1 januari 2019 zijn tarieven. Het gaat hierbij om een algemene inflatiecorrectie van 2%. Daarnaast verhogen en verlagen we een aantal specifieke tarieven.

Extra aandacht voor instructie van het graafteam

Agentschap Telecom gaat voortaan tijdens controle van de KLIC nadrukkelijk bekijken of graafteams instructies hebben gekregen voordat zij starten met graven.