Kadaster RSS Feeds BRK Levering

Inloggen met eHerkenning op Mijn Kadaster

Vanaf vandaag bieden wij u naast de reguliere inlogmogelijkheid op Mijn Kadaster, ook eHerkenning aan als inlog voor Mijn Kadaster. Vooruitlopend op de invoering van de Wet Digitale Overheid (WDO) bieden wij deze extra inlogmogelijkheid aan. Alleen voor Wkpb gebruikers (BRK-PB gebruikers) geldt er een verplichting om vanaf 1 april 2020 in te loggen met eHerkenning. Zij kunnen na 1 april 2020 niet meer inloggen met een Mijn Kadaster account.

Wat gaat er voor u veranderen?

De inlogpagina van Mijn Kadaster heeft een nieuw design met twee inlogmogelijkheden:

  • met een Mijn Kadaster account
  • met eHerkenning.

U kunt ervoor kiezen om alvast eHerkenning voor Mijn Kadaster te gebruiken, als u één persoonlijk Mijn Kadaster account heeft, dat niet gedeeld wordt met andere gebruikers. Vooruitlopend op de WDO raden wij onze gebruikers alvast aan voor persoonlijke Mijn Kadaster accounts te zorgen en inloggegevens niet te delen.

Voor specifieke inlogsituaties en vragen verwijzen wij u naar onze pagina met veel gestelde vragen over eHerkenning op Mijn Kadaster.

Meer over eHerkenning

Voor ondernemers wordt eHerkenning dé digitale sleutel om zaken te doen met de overheid. Hiermee kunt u op één manier veilig inloggen bij meer dan 400 overheidsorganisaties. Om bij Mijn Kadaster in te loggen, hebt u minimaal veiligheidsniveau EH3 nodig. Algemene informatie over eHerkenning vindt u op: eherkenning.nl.

Hebt u nog vragen?

Bij vragen helpen wij u graag. U kunt altijd online contact opnemen met onze klantenservice, of bellen tijdens kantooruren naar: 088 – 183 22 00.