BRK inzage

Met BRK Inzage kunt u actuele informatie over individuele objecten, subjecten en rechten raadplegen. Dat kan via Kadaster-on-line én via KIK-inzage. Via Kadaster-on-line ontvangt u producten in pdf-formaat, via KIK-inzage ontvangt u producten in pdf-formaat inclusief een XML-bestand. De volgende producten zijn beschikbaar. 

Producten

Tarieven

Inzage in de BRK is mogelijk via Kadaster-on-line en KIK-inzage. Voor beide hebt u een abonnement nodig op Mijn Kadaster. Voor KIK-inzage gelden daarnaast nog aparte gebruiksvoorwaarden.

Voor de tarieven van de beschikbare producten verwijzen wij u naar de betreffende productpagina’s.

Meer informatie over Kadaster-on-line

Via Kadaster-on-line hebt u interactief toegang tot alle actuele informatie in de BRK. U kunt objecten zoeken via adres, postcode, kadastrale aanduiding of kadastrale kaart. Natuurlijke en niet-natuurlijke personen zijn vindbaar via een combinatie van zoekcriteria. Alle producten bieden via hyperlinks toegang tot andere gegevens van objecten of subjecten.

Toegang tot Kadaster-on-line krijgt u met een abonnement op Mijn Kadaster. Voor gebruik van Kadaster-on-line geldt dat u moet beschikken over de meest actuele browser, of de voorgaande versie daarvan.

Meer informatie over KIK-inzage  

KIK-inzage biedt u de mogelijkheid om een koppeling te maken met de actuele informatie in de BRK. Daarmee kunt u geautomatiseerd gegevens ophalen en bijwerken. 

U kunt objecten zoeken via adres, postcode, kadastrale aanduiding. Natuurlijke en niet-natuurlijke personen zijn vindbaar via een combinatie van zoekcriteria. Via KIK-inzage kunt u controleren of een persoon objecten op naam heeft staan in de Basisregistratie Kadaster. Zijn er geen treffers? Dan ontvangt u een automatisch gegenereerde negatieve mededeling.

Naast actuele informatie uit de BRK, biedt KIK-inzage ook de mogelijkheid om koopsominformatie op te vragen. 

Toegang tot KIK-inzage krijgt u met een abonnement op Mijn Kadaster. Daarnaast moet u akkoord gaan met de aanvullende voorwaarden die gelden voor het gebruik van KIK-inzage.

Softwareleveranciers

Software vormt de essentiële schakel tussen gebruiker en het Kadaster. Softwareleveranciers die KIK willen ondersteunen, kunnen gebruikmaken van onderstaande technische documentatie.

Meer informatie

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact op met onze klantenservice. Dit kan altijd schriftelijk met het contactformulier.

Of tijdens werkdagen telefonisch op nummer: 088-183 3500.