Terugmeld-API wordt opengesteld : Voorlichtingsbijeenkomst 10 oktober 2018

De Terugmeld-API (Application Programming Interface) wordt volgend jaar opengesteld voor externe systemen. Op woensdag 10 oktober vindt daarom bij het Kadaster een voorlichtingsbijeenkomst plaats.

Tijdens de sessie delen we de (technische) details van de API. Deelnemers krijgen bovendien een voorproefje op de API. Ook is er ruimte voor vragen en wensen voor de API.

Interesse? Meld u aan 

De bijeenkomst vindt plaats op 10 oktober van 10.00 tot 12.00 uur op locatie ‘De Grift’ van het Kadaster in het centrum van Apeldoorn. Wilt u er bij zijn? Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld u dus snel aan via het aanmeldformulier.

Terugmeldingen, in fases ook voor KLIC

De Terugmeld-API wordt gebruikt voor de website Verbeter de kaart en de website BAG Viewer. Op dit moment kunnen we met de applicatie al heel eenvoudig terugmeldingen doen op de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT), de Basisregistratie Topografie (BRT) en de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). Daar wordt nu het terugmelden op Kabels en Leidingen Informatie (KLIC) gefaseerd aan toegevoegd. 

Meer weten over terugmelden?

Wilt u meer weten over het terugmelden op basisregistraties? Bekijk dan het filmpje op YouTube.