Adrescoördinaten Nederland

U ontvangt de coördinaten van alle adressen in het door u opgegeven gebied:

  • deze coördinaten kunt u vervolgens zelf koppelen aan adressen in uw bestand
  • zo kunt u bijvoorbeeld in kaart brengen waar uw abonnees woonachtig zijn
  • ook beschikbaar als abonnement

Beschrijving

Adrescoördinaten Nederland is een adressenbestand van een postcodegebied of gemeente. Alle adressen in dit bestand zijn voorzien van een x- en y-coördinaat, met uitzondering van postbussen. Van alle bestaande gebouwen met een adres, standplaatsen en ligplaatsen zijn de coördinaten bekend.

Met behulp van deze informatie kunt u de adressen in uw adressenbestand zelf voorzien van het juiste x- en y-coördinaat. Op die manier kunt u de gewenste adressen weergeven in een geografisch informatiesysteem (GIS).

Hebt u liever dat wij de adressen in uw bestand voorzien van een x- en y-coördinaat? Of liggen de adressen in uw bestand verspreid over een groot gebied? Dan is Geocoderen een goed alternatief.

Tarief

Adrescoördinaten Nederland (ACN), kosten per adres: € 0,01

  • Het minimumbedrag van uw bestelling is € 73,50
  • Het maximumbedrag van uw bestelling is € 640,00

Deze bedragen zijn vrij van btw

Levering

Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u binnen 5 werkdagen een offerte. Zodra wij de door u getekende offerte hebben ontvangen, sturen wij u Adrescoördinaten Nederland binnen 5 werkdagen toe via e-mail of post (cd-rom).

Kiest u voor een abonnement? Dan sturen wij u binnen 5 werkdagen de eerste levering. Afhankelijk van de gekozen frequentie, ontvangt u volgende leveringen voor de 15e van elke kalendermaand.

Adrescoördinaten Nederland wordt geleverd in de bestandsformaten MapInfo, Shape, DXF, ASCII of Excel. De waarden in het ASCII-bestand worden gescheiden door komma's.