Digitale informatiebijeenkomsten, digitaal vragenuur en webinars over BAG 2.0 Extract en BAG API

Hebt u als afnemer behoefte aan meer informatie over het BAG 2.0 Extract of de vernieuwde BAG API? Wij bieden u 3 manieren om meer informatie in te winnen over deze onderwerpen.

1. Digitale informatiebijeenkomsten (verplaatst)

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben wij de informatiebijeenkomsten van 8 april naar 22 april verplaatst. De bijeenkomsten bieden wij digitaal aan. 

Inhoud digitale bijeenkomsten

  • De bijeenkomst van 10.00 tot 12.00 uur staat in het teken van het BAG 2.0 Extract
  • De bijeenkomst van 13.00 tot 15.00 uur gaat over de nieuwe BAG API

Aanmelden

Meld u nu aan voor de bijeenkomst(en) via het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u meer informatie over het programma en de locatie.

2. Digitaal vragenuur BAG 2.0 Extract en BAG API op 8 april

Hebt u vragen die u voor de informatiebijeenkomsten op 22 april al beantwoord wil hebben? Dan kunt u uw vragen stellen tijdens een digitaal vragenuur BAG 2.0 Extract en BAG API op 8 april. Wij zullen u zo snel mogelijk via een nieuwsbericht op onze website informeren over het tijdstip en de werkwijze van het vragenuur.

3. Webinars 12 en 19 mei

Op 12 en 19 mei organiseren wij webinars over het BAG 2.0 Extract en de BAG API. Meer informatie over de invulling van deze webinars volgt.

Geef uw suggesties aan ons door

Hebt u suggesties voor de inhoud van de informatiebijeenkomsten of de webinars? Of hebt u vragen die u tijdens een bijeenkomst of webinar beantwoord wil hebben? Vul dan onze poll over informatiebehoefte in. Wij gebruiken uw inbreng graag om de inhoud van onze bijeenkomsten en webinars te bepalen.